Logo

Fırında Paçanga Böreği Tarifi


2 yıl önce
2.909 kez görüntülendi

Reklamlar

Fırında Paçanga Böreği Tarifi
Paçanga Böreği gerçekten çok lezzetli bir börek. Ama yağda kızartılınca ağır olabiliyor. Bu yüzden ben fırına atmaktan yanayım. Hem hafif oluyor hem de bana daha bir börek gibi geliyor. Yapımı pratik. Yemekli misafir için yapılabilecek ve sofranızı süsleyecek güzel bir ara sıcak da olabilir. Ayrıca pastırma yerine sucuk da koyabilirsiniz. Gayet lezzetli oluyor.
MALZEMELERİ:

2 yufka

2 sivri biber

2 domates

l çorba kaşığı kaşar rendesi

8 dilim pastırma

firinda pacanga boregi
YAPILIŞI:
1. yufka serilir ve dörde kesilir. Yufkanın geniş kenarına 1 dilim pastırma, biraz kaşar rendesi, birkaç parça doğranmış sivri biber, 1 tatlı kaşığı kadar doğranmış domates koyulur. Geniş bir sigara böreği gibi sarılır, yağlı kağıt serilmiş fırın kabına yerleştirilir. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirilir. 2. yufkaya da aynı işlem yapılır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Close
Yukarı Çık yemek tarifleri