Logo

Kaşarlı Sucuklu Ekmek Tarifi


1 yıl önce
726 kez görüntülendi

Reklamlar

Kaşarlı Sucuklu Ekmek Tarifi
Sizlere özellikle kahvaltılarınız için çok pratik bir tarif veriyorum. Çocuklarınızın asla hayır diyemeyeceği bu lezzetli ekmekleri yapmak çok da kolay… Tabi ki sadece kahvaltılar için değil. Gün içinde atıştırmalık olarak da hazırlayabilir ve çok güzel karnınızı doyurabilirsiniz. Ayrıca habersiz gelen misafirler için de çabucak yapabileceğiniz bir lezzet.
MALZEMELERİ:
Tost ekmeği
Dilimlenmiş kaşar peyniri
Dilimlenmiş sucuk
Ekmek üstü margarin
kasarli sucuklu ekmek
YAPILIŞI:
Öncelikle kaşar peynirimizi ince ince dilimliyoruz. Sucuklarımızın da zarını soyup, yuvarlak olarak doğruyoruz.

Ekmeklerimizin üzerine kahvaltılık margarinden sürüyoruz. Fırın tepsisine yağlı kağıt seriyoruz. Ekmaklarimizi tepsiye diziyoruz.

Üzerlerine bir veya ikişer dilim kaşar peyniri koyuyoruz. Daha sonra da istediğimiz sayıda sucuk peyniri koyuyoruz.

Fırınımızı 190 derecede ısıtıyoruz ve ekmeklerimizi içine atıyoruz. Kontrollü olarak ekmeklerimiz kızarana, sucuklarımız yağlarını bırakana ve kaşarlarımız güzelce eriyip, hafif renk değiştirene kadar kontrollü olarak pişiriyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Close
Yukarı Çık yemek tarifleri