Logo

Muzlu Magnolia Tarifi


1 yıl önce
1.379 kez görüntülendi

Reklamlar

Muzlu Magnolia Tarifi

Sizlere çok lezzetli bir puding arifi veriyorum. Çok hafif… Özellikle çocuklar bayılıyor. Sunumu da çok güzel oluyor. Misafir için de çok uygun bir tatlı. En yakın zamanda denemenizi öneriyorum. Dilerseniz aynı muhallebiyi çilekle beraber de sunabilirsiniz.

MALZEMELER:
5 su bardağı süt
1 tane yumurta sarısı
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı toz şeker
3 çorba kaşığı nişasta
1 vanilya
1 paket burçak bisküvi
Muz dilimleri
muzlu magnolia
YAPILIŞI:
Tenceremize sütümüzü koyuyoruz. İçine şeker, yumurta sarısı, un ve nişastayı ilave ediyoruz. Çırpma teli ile bir güzel karıştırıyoruz.

Tencereyi ocağa alıyoruz ve orta derecede açıyoruz. Sürekli karıştırarak, muhallebimizi pişiriyoruz. Kıvamını alana kadar karıştırmayı bırakmıyoruz.

Kaynayıp, göz göz olduktan sonra altını kapatıyoruz ve vanilyayı katıp, mikserle çırpıyoruz.

Burçak bisküvileri robotta un gibi olacak şekilde çekiyoruz. Kuplarımızın en altına braz bisküvimizden koyuyoruz. Üzerine iki veya üç dilim muz koyup, muhallebimizden ekliyoruz. Onun üzerine tekrar bisküvi ve muz dilimleri koyuyoruz. Tekrardan muhallebimizi koyduktan sonra en üste bisküvimizden ekliyoruz.

Bu şekilde buzdolabında soğuttuktan sonra üstlerine muz dilimleri koyup, servise sunuyoruz.

Muzlu Magnolia hazır. Afiyet olsun…

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Close
Yukarı Çık yemek tarifleri