Logo

Raffaello Tarifi


5 ay önce
388 kez görüntülendi

Reklamlar

Raffaello Tarifi

Bu lezzetli minik tatlar, şimdilerde çoğu kişinin favorisi… Dışarıdan sıklıkla alıp, tüketiyoruz. Aslında evinizde de kolaylıkla yapabilirsiniz. Tabi ki yalancısını :) . Ama çok lezzetli oluyor. Çayınızın, kahvenizin yanına kolaylıkla yapabileceğiniz bir atıştırmalık diyebilirim. Ayrıca günleriniz için tabaklarınızda tatlı olarak ve çocuklarınıza da gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

MALZEMELERİ:
200 gr. süt tozu (1 paket)
1 küçük kutu krema
Yarım bardak pudra şekeri
2 bardak hindistan cevizi
1 vanilya
KAPLAMAK İÇİN:
Hindistan cevizi
raffaello
YAPILIŞI:
Krema, süt tozu ve pudra şekerini karıştırma kabına alıyoruz.

Çırpma teli ile iyice birbirlerine girene kadar karıştırıyoruz.

Daha sonra hindistan cevizini ilave ediyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz.

Vanilyasını da katıp, son bir kez karıştırıyoruz. Kıvam çok katı olmayacak, hafif yumuşak ve akışkan olması gerekiyor.

Hazırladığımız harçtan küçük parçalar alıyoruz ve elimizin içinde dikkatlice yuvarlayıp, bol hindistan cevizine buluyoruz.

Servis tabağına diziyoruz. Buzdolabına kaldırıp 2-3 saat soğuyup, katılaşmasını bekliyoruz.

Ardından servise sunuyoruz.

Afiyet olsun…

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Close
Yukarı Çık yemek tarifleri