Logo

Rosto Tarifi


2 yıl önce
893 kez görüntülendi

Reklamlar

Rosto Tarifi
Bu çok güzel bir et yemeği… En yakın zamanda kasabınızdan etinizi alıp, bu tarifi yapın. Çok lezzetli ve de pratik bir tarif. Yemeğe davet ettiğiniz dostlarınıza da sunarak beğeni kazanabilirsiniz. Bu tarifi eğer bonfile bulursanız onunla yapın çok daha yumuşak olacaktır.
MALZEMELERİ:
750 gr biftek
2 soğan
4 defne yaprağı
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Sıvı yağ
Su

rosto

YAPILIŞI:
Biftekler az yağda hafif kızartılır. Soğanlar piyazlık doğranır. Defne yaprağı ile birlikte biftekler ilave edilir. Salça karabiber ilave edilir. Su bardağı su koyulur. Kaynadıktan sonra kısık ateşe alınır. Biftekler yumuşayıncaya kadar pişirilir. (Bifteklerin piştiğini anlamak için kürdan batırılır.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Close
Yukarı Çık yemek tarifleri