Logo

Sucuklu Dana Snitzel Tarifi


3 yıl önce
1.200 kez görüntülendi

Reklamlar

Sucuklu Dana Snitzel Tarifi
Malzemeleri:
4 dilim dana şnitzel
8 dilim sucuk
8 arpacık soğanı
8 adet patates
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kekik
İsteğe göre tuz ve karabiber
Kızartma için sıvıyağ

Yapılışı: Patatesleri soyup yıkadıktan sonra biraz haşlayıp süzeriz. Dört çorba kaşığı zeytinyağını kekik, tuz ve karabiberle karıştırıp şnitzelleri bu karışımda 15 dakika bekletiriz.

sucuklu dana snitzel

Her şnitzelin üstüne iki dilim sucuk koyup rulo şeklinde sararız ve kürdanla sabitleştiririz. Bir miktar sıvıyağı tavada kızdırıp arpacık soğanları ve etleri kızartır, yayvan bir tencereye yerleştiririz. Patatesleri dilimleyip etlerin yanına dizeriz, tuz ve karabiber serper, yarım bardak sıcak su ilave ederek yemeği hafif ateşte pişiririz. Sıcak servis ederiz. Afiyet olsun.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Close
Yukarı Çık yemek tarifleri