Logo

Tavuk Göğsü Rulosu


3 yıl önce
1.268 kez görüntülendi

Reklamlar

Tavuk Göğsü Rulosu
Malzemeleri:
3 adet bütün tavukgöğsü
1 kâse tavuk ciğeri (küp şeklinde doğranmış)
1 soğan (ince doğranmış)
3 sivribiber (ince doğranmış)
1 bardak haşlanmış bezelye
1 bardak mantar (ince kıyılmış)
1 bardak zeytinyağı
3 çorba kaşığı ince kıyılmış dereotu
İsteğe göre tuz ve karabiber

tavuk göğsü rulosu

Yapılışı:
Tavuk göğüslerini döverek inceltir, üstüne tuz ve karabiber ekeriz. Yarım bardak zeytinyağında ince doğranmış soğanı kavurur, bir kâse tavuk ciğerini, mantar ve sivribiberle orta hararetli ateşte 8-10 dakika pişiririz. Üstüne bezelye, tuz, karabiber ve dereotu serpip harcı harmanladıktan sonra üçe bölüp etlerin üstüne dikkatlice boşaltırız. Her tavuk etini harcıyla birlikte rulo halinde sarıp kürdanlarla sabitleştirerek fırın kabına yerleştiririz. Üstüne erimiş yağ gezdirip 180 derece fırında 30 dakika pişiririz. 15 dakika dinlendirdikten sonra ruloları dilimler halinde kesip domatesli pilavla servis ederiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Close
Yukarı Çık yemek tarifleri