Logo

Tencerede İncik Kebabı Tarifi


2 yıl önce
1.376 kez görüntülendi

Reklamlar

Tencerede İncik Kebabı Tarifi
İsmine bakıp, ben bu yemeği yapamam demeyin. Yapımı oldukça pratik. Özellikle de kuzu eti kullanırsanız pişmesi de çok daha kolay olacaktır. O yüzden en yakın zamanda ailenize güzel bir sofra hazırlayın derim. Yanına salata, pilav ve de bol köpüklü bir ayran yaparsanız tadına doyum olmayacaktır. Afiyet olsun…
MALZEMELERİ:
4 adet incik
1 soğan
3-4 diş sarımsak
Tane karabiber
2-3 defne yaprağı
1 çorba kaşığı salça
Su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
tencerede incik kebabi
YAPILIŞI:
İncikler sıvı yağda sotelenir. Soğanlar iri doğranır, sarımsaklar bütün koyulur. Tane karabiber, defne yaprağı, salça koyulur. Üzerini kapatacak kadar sıcak su ilave edilir. Uzun uzun pişirilir.Etler yumuşayınca ocak kapatılır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Close
Yukarı Çık yemek tarifleri